søndag den 9. oktober 2011

Introdution.. Lidt om mig og mit liv. ;-)

Godaften allesammen! Har lige oprettet denne blog idag, så der kommer lige en lille introdution og lidt om mig og mit liv. ;-) Så håber der er nogle der vil læse med! ;-)

Mit navn er Christina Christensen, jeg er 17 år gammel, er fra d. 14 august 1994. Jeg blev født på Silkeborg central sygehus. Jeg boede i Gjern tæt ved Silkeborg indtil jeg blev 6 år, så flyttede jeg med min mor til Gjerning ved Bjerringbro, da min mor og far blev skilt. Idag bor jeg selv i Bjerringbro. Har en søn der hedder Benjamin, han kom til verden d. 3 januar i år, så han er næsten lige blevet 9 mdr. ;-) Lige pt. har jeg taget resten af min barsel, da jeg fik for meget fravær på min uddannelse, pågrund af syg bebs. Nok om mig.

Benjamin er lige blevet meldt ud af dagplejen, og har sidste dag d. 31 oktober. Men han er nu de fleste dage herhjemme alligevel, for det er så hyggeligt! ;-) Og så starter han i vuggestue 1. januar, og jeg starter på uddannelse igen d. 23 januar.

Men nu er der altså ca. kun 2½ mdr til juleaften! Og lidt under 3 mdr til Benjamin bliver et år, sikke et gaveræs der kommer til at blive, og har ingen anelse om hvad jeg skal give ham i fødselsdagsgave. ;-) Hans julegaver er på plads, har endda allerede købt dem, har købt en kæmpe legokasse med duplo lego zoo, og en lille model ambulance som kan blinke og sige noget. ;-) Og min lillebrors julegave er på plads, han får en autotransporter m. 2 racerbiler, en gravko og 3 mini soldater. ;-) Ja, er godtnok tidligt på den, men er altid godt at starte tidligt, så man ikke er stresset i sidste øjeblik!

Det var sådan det jeg lige havde og fortælle om mig og mit liv ligenu. ;-) Håber i vil læse med, for der kommer nok flere indlæg gennem tiden. ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg tror sgu jeg vil følge dit eksempel og også købe julegaverne tidligt i år. Man står altid og skal købe så mange gaver i december måned. Tænk hvor mange penge man kan spare, ved at købe dem INDEN december ? :D

    SvarSlet
  2. Lige præcis! :-D Og oveni købet er der super mange udsalg og tilbud lige i tiden, jeg fik min søns julegave til halv pris, uha tænk hvad den ville have kostet i december. :O

    SvarSlet